2010-09-30

God eftermiddag! Idag har de vart en lång dag, möten m.m. Sen efter de så följde jag med två vänner som skulle köpa en ny tv, man blev inte lite avis på dem. Dem köpte en ny svart 40 tumms platt tv + ett svart tv bord. Den kombom måste vara skit snyggt. Jag är dock sugen på en 50 tumms tv, men vet inte hur den skulle passa här hemma. Kanske skulle blir för stort.


Efter det så mötte jag upp en annan vän. Jag tog en kaffe och vi satt och prata. Sen åkte jag hem, hade två kassar mat som jag var tvungen att lägga in i kylen. 



Snart ska jag börja med maten och sen blir de skicka iväg lite mail. xx Emma


2010-09-29

Dagens
Inspo;


2010-09-29

Second
Hand
Shopping;



Bild 1 - Short tunika med fina guld detaljer.

Bild 2 - Ljus grå collage tröja med "tavel ritat tryck"

Bild 3 - upp och ner randig shorta med korta ärmar.


2010-09-29






Ska testa denna frilla (till höger) imorgon, några tips på hur jag ska göra?



Godnatt!

2010-09-28

Snart ska jag börja med maten. Blir nog varsin räkrulle. Mm så gott! Det var verkligen 100 år sen jag åt de sist.
Senare blir de första avsnitten av den nya serien "The Event" på svtplay, någon som såg de i söndags btw?


Nu ska jag ta mig upp ur soffan ocn börja med maten innan jag spricker av hunger.



Jo är de någon som vet när h&m får in sina pilot jackor igen?! Desperat efter en!



xx Emma


2010-09-28

Hej!


Idag känner jag mig sjuk, det är ju mindre kul. Får nog ställa in lite saker imorn. Så ikväll blir de att ta det lugnt så man känner sig pigg till på lördag då det är kalas x 4 på samma gång.



Nu ska jag kolla vad det finns för te här hemma, men ni alla får ha en trevlig kväll så hörs vi! xx Emma



2010-09-28

Dagens
Inspo;





2010-09-27

Second Hand Shopping;



2010-09-27

Hej!



Just nu kollar jag på Unga Mödrar Norge, tycker Unga Mödrar är så bra.

Känner mig inte helt ok idag, tror jag börjar bli sjuk. Hoppas inte det. Hatar verkligen att blir sjuk och att vara sjuk! Usch!



Idag hittade jag lite fina second hand stuff, bla en skinn ryggsäck, är lite osäker på den dock. Vet inte vad jag ska matcha den med...? Några tips?
Snart ska jag börja med middagen, blir hummer soppa med vitlöks bröd tror jag. Mums!


xx Emma

2010-09-26

Hej!



Jag har inte skrivit på hela helgen för vi har varit på kryssning till Helsinki, det var helt undebart, massa shopping och god mat. Det är verkligen underbart att bara åka iväg och komma bort från allt. Få vara med varandra liksom. Hålla hand och mysa. För vad ska man göra i denna stad? Gå ner på stan och äta på en grill kiosk? No i dont think so!

Det var iaf en jätte bra resa, kommer göra om snart. Fast först blir det London, är så sugen på att åka dit. En weekend, typ torsdag till söndag eller hur många dgr man är bort. Finns massor av billiga resor och hotell så det ska vi kolla upp lite bättre när den resan blir aktuell.



Just nu håller jag på att kolla runt lite på internet och bejb spelar lite, vi tar det bara lugnt helt enkelt.


Köpte dem underbara skorna på Monki i lördags det blev dessa par;



Dem är redan en stor favorit fast jag bara hade på mig dem i ca 1 timme i lördags, haha så kan de blir ibland.


Och sen köpte jag denna Wang inspirerade väskan från Monki;






Kram Emma


2010-09-23

Dagens
Detalj;

Jag skulle inte säga nej till ett par Alexander McQueen tajts


2010-09-22

Dagens
Inspo;

Fin outfit bild


2010-09-22

God kväll sötisar! Idag har jag varit på stan, kollade i affärer med e vän och fikade lite. Mycket trevligt!


Nu är jag hemma och ska snart laga nått att äta, vet inte vad jag ska laga blir väl någon god köttsoppa. Ska kolla vad som finns i kylen. Vad ska ni äta till middag?




Nu måste jag kolla vad som finns i kylen, är jätte hungrig! Haha

2010-09-22

Ju kom jag hem från en power walk och de var jätte skönt att bara gå och gå. Man rensade tankarna. Jag ska börja gå regelbundet. Jag höll på ett tag förut men då slutade jag. Vet inte varför. MEn nu j-vlar! Ha ha 



Ska fixa mig och sen gå ner till stan och göra lite saker. Kanske smiter in på Röda Korset en snabbis när dem öppnar. Måste ju kolla om dem har nått "nytt" :)






Vi hörs sen, kram Emma

2010-09-22

Hej! Nu jag jag ta en härlig power walk i de fina vädret! Hörs sen!


Va gör ni?


Kram Emma

2010-09-21

God kväll!


Har nyss tittat klart på Gossip Girl S04E02 och jag kan bara säga att jag längtar till den nästa avsnittet! Är de någon där ute som följer Gossip Girl? Jag inspireras av deras outfit till och med killarnas outfits, den som har den bästa måste ju vara Chuck, han har en sån cool maffia stil typ.


Just nu lyssnar jag lite på musik och har sytt om en jätte fin vit blus som jag tänkte ha i helgen, till de blir de extremt utsvängda mörk blåa jeans och en liten svart skinn jacka. Lite uppklätt. Funderar på att ha en kuvärtt väska till de, vad tycker ni om en svart kuvärtt väska till outfiten?




Nu ska jag fixa med packningen (hm inte 100 år i förväg nej nej ha ha) och sen se lite Scrubs.

Kram Emma ❤

2010-09-21

Hej! Idag har det varit en bra dag, skrivit lite på mina två kapitel och sen mötte jag upp en vän för en fika och sen kom en annan vän, vi satt ett tag och pratade lite. Sen cyklade jag hem och pysslade lite.  Nyss ätitt lite middag. Blev kassler med bönor och olivolja, gott! Vad har ni gjort idag?


Kram Emma


Här min nya skinn påse


2010-09-21

Nu säger jag godnatt! Godnatt!





Hörs imorn, kram Emma



xx

2010-09-20

Jag verkligen älskar bilder som inspirerar mig, som dessa tex. Man får ett sånt sug om man ser en fin bild att bara börja pyssla ihop olika outfits, känner ni inte så också?



2010-09-20

God kväll! Just nu kollar jag på Svenska New York Fruar, herregud. Någon i serien gillar inte sossar och har typ lärt sina hundar att skälla varje gång hon säger sosse, haha. Lite roligt.

Idag har det vart en lugnt dag, har inte kännt mig på topp så det blev en ta hand om dig själv dag. Skull eg fixat lite saker på stan men så blev det inte. Får ta det imorn elr på onsdag helt enkelt.



Ska nog se klart på filmen Bruno sen, började se på den igår och den var faktiskt ganska rolig. Har ni sett den?



Nu tv, hörs sen! Kram Emma


2010-09-20

Dagens
Inspo;

Bohemian style



2010-09-20

Second
Hand
Shopping;


Idag hittade jag några fynd, en jätte fin vår sommar kavaj, en ny kofta (den ser aldrig använd ut) ett linne med en kofta till i samma tyg, ett par svart pippi boats som jag kallar det för (dock inte lika stora som hennes, hihi) och några böcker.




Vad tycker ni om mina köp?




Kram Emma


2010-09-20

Dagens
Vill
Ha;


Några av dessa par måste jag ha!




2010-09-20

Dagens
Inspo;


En bild säger fler än tusen ord, vad säger fler?


2010-09-19

Remember...




Just because you feel it doesn't mean it's there... - Radiohead


2010-09-19

God kväll!

Nu sitter och kollar på valvakan, det gör väl alla i hela Sverige...? Har nyss ätit lite, blev kycklig, ris, soja, curry sås och sötsusås. Mycket gott!

Imorn blir det läsa lite teori och göra lite andra saker. Måste skicka in några papper m.m.


Nu ska jag kolla vidare, kram Emma

2010-09-19

Dagens
Inspo;


2010-09-19

God kväll!


Nu kollar vi på någon fajt film tror jag haha jag hänger inte riktigt med i svängarna. Ska nog snart sova.


På torsdag nästa vecka så kanske jag åker till Sthlm och kollar lite jobb får se om jag åker då eller veckan efter får se hur jag gör.
Jag har tänkt och tänkt och jag vill inte plugga mer. Jag ska hitta ett jobb som passar mig perfekt och så ska de bli. Ska ta de förbannade körkortet också och kolla på fler lägenheter. Ska bli skönt när man verkligen kan planera att flytta från denna skit hålla. Händer verkligen inget om dagarna här. Inte ens på helgerna, tråkiga människor också. Hm, var är allt roligt folk?


Kram

2010-09-18

Kom nyss hem från en runda på stan eller runda och runda, blev en tripp till mat affären för lite inköp. Blev en ganska så god sak, gräddglass som vi ska äta sen till Dans Feber, ska ni se de? Det måste man ju göra, heja på Mogi & Katrin Z! Heja, heja!


Funderar på att baka nått också, vet inte riktigt vad, tips? Imorn fyller M år så det blir lite firande med hans föräldrar på dagen och sen ska vi fira själva. Eller vi ska eg inte fira så mycket nu utan det blir det den 24-26. Det ska verkligen blir skoj! Bara vara vi två och ingen annan. Ibland blir man så trött på folk.


Jo har ni varit med om att en vän eller en så kallad vän tar bort en ur deras liv? Typ tar bort en på fb eller nått sånt liknade? Var med om det nyss och det är verkligen en skumm känsla, har man gjort nått på denna person eller va f-n är det som händer. Man ska ju eg inte tänka så mycket på det. Men jag har den konstiga tendensen att haka upp mig på sånna saker. Kanske inte bara jag som gör det. Aja nog om det. Nu ska jag kolla lite på Topshops hemsida sen blir det Dans Feber, heja Mogi-bogi!


Kram Emma

2010-09-18



Bild; http://www.taistoisoisbeau.com/blog/wp-content/2009/10/spring_2010_milan_2010_street_style_all_pretty_birds_01.jpg

Hej!



Vaknde rätt sent idag, fixade mig och mötte upp två vänner för en fika. Vi satt i någon timme och pratade om allt. Pratade med om valet, ganska klurigt att förstå sig på. Själv så har jag redan röstat. Har ingen aning om det var rätt eller fel, har ni röstat btw?


Snart blir det lunch/middag, vet inte vad man ska laga. Tror det blir nått gott kött med tillbehör. Sen blir det film, ska nog kolla på den där senaste med Nicolas Cage, kommer inte ihåg va det heter. Men tror det handlar om nått med magiker typ. Haha.




Nu ska jag inta köket och kolla vad som finns att äta. Kram Emma



2010-09-17

Dagens
Inspo;


PRADA



2010-09-16

Dagens
Inspo;


Här kommer mer Whitney Port inspo, här är hennes hemsida;


http://whitneyport.celebuzz.com/


2010-09-16

Dagens
Detalj;

Whitney Port´s hår
O.M.G so F.A.B





2010-09-16

Hej! Idag blir de en massa plugg hade jag tänkt, måste läsa fler sidor än jag har gjort. Håller ju på att läsa körkorts teorin och det går väl lite si och så ha ha! Måste plugga på det på datorn, har en sån skiva. Man åker typ men en bil och stannar och grejs.


Vad ska ni göra idag?
Någon som också pluggar på teorin?



Nu ska jag värma lite soppa, lunch time. Hörs sen!



Kram Emma ♥

2010-09-15

När min mobil har laddat klart så ska jag lägga upp lite nya inköp och kanske en dagens oufit.

Vet inte om jag vågar lägga upp en dagens outfit, tycker den blev ganska så kass plus kvaliteten på bilden typ suger! Ha ha! Vad tycker ni om att jag ska lägga upp dagens outfit?




Nu ska jag kolla till min kyckling, hörs sen!



Kram Emma


2010-09-15

Veckans
Inne;



http://colorelle.blogg.se/



Läs denna blogg, massor med tips på second hand kläder m.m.


2010-09-15

Veckans
Inne;


http://vackrakladerochannat.blogspot.com/






Läs denna blogg, så mycket fina klänningar och en massa inspo, älskar´t!


2010-09-15

Dagens
Vill
Ha;



2010-09-14

Dagens
Detalj;


Lång beige kjol med svart skärp och liten biker skinn jacka. Perfekt!


2010-09-14

Hej!


Idag har jag tagit det lugnt. Fixat här hemma och fixat med lite andra saker till den 24.
På eftermiddagen mötte jag upp en vän och vi hängde en stund och sen kom min brors tjej och joinade oss. Vi gick runt lite och pratade. Sen så gick alla åt olika håll. Jag åkte hem och lagade lasange åt Bejb, till middag och matlådor.

Just nu håller vi på att spela Band Hero XBOX360 och det går helt ok för min del haha. Kunde ha gått bättre om man säger så.


Nu ska jag kolla runt lite, ska försöka hitta en Balenciaga inspirerad väska någonstan, verkar vara slut överallt, tips på bra hemsidor som säljer sånna? Give me! :)


Kram Emma



2010-09-13

Dagens
Inspo;



60's Glamour
Rachel Zoe





2010-09-13

Dagens Detalj;



Old School





2010-09-11

Just nu kollar jag på The Bucket List.


Har ni sett den?


2010-09-11

Dagens Detalj




Så här vill jag ha de, massa gult, blått och rött m.m.
Har iof ganska mycket färger, men vill ha mer!
Gillar inte bara svart, de ska vara FÄRG, håller ni med mig?


2010-09-11

Dagens
Inspo;


Rachel Zoe outfit



2010-09-10





P.S Vad tycker ni om att jag ska lägga upp dagens outfit? Tell me! :) D.S




Kram Emma

2010-09-10

Ska strax sova. Är ganska trött. Ska bara se den sista delen av R.Z.P S3E6.


Imorn blir det en lugn dag. Ska skicka lite mail och sen städa lite hemma. Vi kanske ska förbi mormor på kvällen och ta en födelsedags fika, får se hur hon mår. Annars blir det på lördag eller söndag. Vad ska ni göra idag fredag? Shoppa, festa eller ta de lugnt? Tell me! :)



Nu ska jag dricka lite mer is te och kolla vidare. Imorn ska jag visa er min korta Jofama skinna jacka. Visste inte ens att det var Jofama märket, men när jag kollade förut så var det visst det. Den skinn jackan är det bästa köptet när det kommer till skinn jackor. Perfekt form och material.


Kram Emma

2010-09-09

Yes jag hittade nyss de senaste avsnitten av The Rachel Zoe Project Season 3 Episode 6, fyfan va glad jag blev när jag hitta de!!!!!!!!!



Nu ska jag kolla på de, jo är de någon som vill ha länken? Jag kan lägga upp den här om det är någon som vill ha de...?



Kram Emma

2010-09-09

Dagens
Detalj;

Den röda sulan





2010-09-09

Dagens
Fråga;



Är de någon/några som ska till Blog Adwars den 25e September?



2010-09-09

Dagens
Inspo;





2010-09-08

Second Hand Shopping;




Mörk blå Mullberry inspirerad väska


2010-09-08

Dagens
Inspo;


Dagens inspo blir Nicole Richies nya hårfärg och längd, love it!





Ha en underbar dag alla, jag ska ut i de fina vädret vi har.
Senare kommer det upp en outfit bild, vet inte hur jag ska fota den så att den blir bra men jag ska försöka :)

Vad tycker ni om det?


2010-09-07

Jo jag (vi) har länge funderat på att flytta till Stockholm, vad tycker ni om det?

Jag (vi) bor i en lite byhåla just nu och det finns verkligen inget här, man blir så less pått liksom.




Är de någon där ute i bloggosvärer om har nåe bra tips på plats i sthlm samt lägenheter m.m.?




Kram Emma


2010-09-07

Dagens
 Detalj



Dessa skor har jag också fast inte från Chloé utan från Scorett




Hatten är A W E S O M E!


2010-09-07


Dagens
Inspo;

Sandro Malin Fair Isle wool-blend coat
3 485 SEK





MiH Jeans Vienna mid-rise legging-style jeans
1 415 SEK




Lanvin Lace-Up Shoe Boots
4920 SEK






Balenciaga bags MOSS
10.005 SEK




Diane von Furstenberg Masons animal-print wool-blend scarf
1050 SEK


2010-09-06


Second Hand Shopping;








Bild 1 - Röt rutig kavaj - Lindex

Bild 2 - Lindex märket

Bild 3 - Svart mocka väst med dragkedja

Bild 4 - Blå vit mönstrad kjol

Bild 5 - Lång blommig kavaj


(Allt 5 kr/st)
(Bilderna gör inte plaggen rättvisa, tog bilderna med mobilen.)


2010-09-05

Veckans 
Inne
V 36

Elizabeth & James

Silk-charmeuse blouse

$245



www.net-a-porter.com

2010-09-05




Snart kommer det MASSOR av inlägg! Love E

RSS 2.0